"Shiatsu palauttaa kehon ja mielen takaisin luontaiseen virtaukseensa."

 

Elämä soljuu jatkuvassa virtauksessa. Keho, ajatukset ja tunteet voivat jumiutua, jos virtaus hidastuu, pysähtyy tai puuttuu. Tämän seurauksena voi ilmetä niin fyysisiä kipuja kuin ajatusten ja tunteiden hämmennystä. Shiatsu tukee ja rohkaisee virtauksen palautumista kehoon, ajatuksiin ja tunteisiin. Shiatsun avulla voi siis hoitaa erilaisia fyysisiä (esim. lihasjumit, päänsäryt/migreenit, univaikeudet) ja henkisiä vaivoja (esim. stressi, haastavat elämäntilanteet ja -muutokset).

Shiatsu toimii myös ennaltaehkäisevästi, sillä se ohjaa kuuntelemaan kehoa. Kehon tuntemuksia ja muutoksia havannoimalla oppii paljon asioita itsestään. Laajemman itsetuntemuksen myötä on helpompi luottaa itseensä, asettaa rajoja ja toimia arjessaan omaa hyvinvointia edistävällä tavalla.

Shiatsu on japanin kieltä ja tarkoittaa peukalolla painamista. Shiatsun tekniikoita ovat painallus, pyöritys ja venytys. Hoidon tarkoitus ei ole tuottaa kipua, mutta yksittäisiä kipupisteitä voi tulla vastaan, mikä on kehon viesti jumiutuneesta energiasta.

Shiatsu-hoidossa hoidettavalla on päällään joustavat vaatteet (esim. leggarit/collegehousut, pitkähihainen t-paita ja (villa)sukat.

 

Hoito kestää n. 70 min.

 

Kohdataan futonilla!